full
without
#d9d9d9
https://www.rent08.se/wp-content/themes/smartbox-installable/
https://www.rent08.se/
#26ade4
style3
070 465 4860
Robe De Mariée Balklänning Balklänning Bröllopsklänningar

AKTUELLT

Sommarschema 2020

♦ 2020-03-05

Sommaren är snart här! Pga att många av våra städerskor tar semester under sommaren, kommer vi att ha sommarstängt 4 veckor, vecka 29-32. Sista städning innan uppehållet är 10 juli och första städning efter uppehållet 10 augusti. Vi kommer att ha ett begränsat antal städerskor kvar under sommaruppehållet. Vill du boka städning, hör av dig till oss så snart som möjligt. De kvarvarande städerskornas tider bokas enligt först till kvarn och du behöver ej avboka städning om ditt sommaruppehåll är samma som vårt.

All städning t.o.m 10 juli och fr.o.m 10 augusti kommer att ske enligt schema. Önskar du avboka några städningar, skicka e-post till bokning@rent08.se. Avboka i god tid för att underlätta sommarplanering, gärna minst 1 månad innan!

OBS! All städning fortsätter jämna respektive ojämna veckor enligt schema.

 

Glada RUT-nyheter

Från 1 juli återställas RUT-avdraget till 50 000:- per person och du kan få ännu mer fritid, tid för familjen mm. genom att använda våra tjänster!

Observera att ändringen gäller för hela beskattningsåret 2019.

Nedan följer några exempel på hur mycket RUT-avdraget räcker till iom de nya reglerna:

Hushåll med två vuxna kan köpa tjänster för 100 000:- var (totalt 200 00:-) och få hälften i skattereduktion. Det innebär ca 8 timmars städning per vecka med marginal kvar till att köpa andra tjänster som är berättigade till skattereduktion.

 

Singelhushåll kan köpa tjänster för 100 000:- per år och få hälften i skattereduktion. Det innebär 4 timmars städning per vecka med marginal kvar till andra tjänster.

 

Pensionärer omfattas av samma regler som övriga med tillägget att fler tjänster är berättigade till skattereduktion.

 

Viktigt att veta

  • Vi tror att många av våra kunder kommer att vilja utöka sin städning iom. det utökade RUT-avdraget. Vi är väldigt tacksamma om du hör av dig till oss så snart som möjligt om du har planer på att utöka antalet timmar eller frekvens på städningen. Detta för att vi ska kunna planera utefter behovet och ge dig som kund bästa möjliga service.

 

  •  Vi rekommenderar alltid att du som kund regelbundet loggar på skatteverkets hemsida och kontrollerar hur mycket skattereduktion du har kvar innevarande år.

 

  • ROT-avdraget, som ger skattereduktion för renovering och andra byggtjänster, räknas ihop med rutavdraget. Använder du rotavdrag blir ditt utrymme att göra rutavdrag alltså mindre. ROT-avdrag går fortfarande att göra upp till 50 000 kronor, men skattereduktionen är numera 30 procent av arbetskostnaden.

 

Juluppehåll v52 och v1

♦ 2018-10-15

Eftersom många av våra kunder och personal är lediga under jul, kommer alla städningar att utgå v52 och v1. Sista städning enligt ordinarie schema är den 23 december 2018 och första 7 januari 2019. Har du inbokad städning v52 och v1 och ej vill ha extra städning behöver du inte avboka städningen. Observera att du behåller städning jämt/ojämnt veckonummer även efter uppehållet!

Vi har möjlighet att erbjuda ett fåtal städtider v52 och v1 som kan bokas efter förfrågan och i mån av plats. Önskar du boka städning under juluppehållet, meddela bokningsavdelningen på bokning@rent08.se  snarast då först till kvarn gäller för de tider som finns lediga.

 

 

 

 

Erbjudande: prova hemstädning

♦ 2018-04-08

Vill du prova hemstädning? Just nu erbjuder vi 4 timmars städning för endast 500 kr. Timmarna kan ej delas upp i flera tillfällen och priserna är efter RUT-avdrag. Erbjudandet har ingen bindningstid och gäller för nya kunder, 1 gång per hushåll. Skicka intresseanmälan »»  

 

 

 

Viktigt om RUT kring årsskiftet för dig som är kund hos oss

♦ 2017-11-23

Gällande betalning av fakturor kring årsskiftet så hamnar RUT-avdraget alltid på det året som fakturan betalas. Oavsett vilket år som tjänsten utfördes. Detta enligt Skatteverkets regler. Om betalningen för en faktura kommer in till oss innan 31/12 2017 hamnar den fakturan alltid på RUT för 2017. Om betalningen kommer till oss efter 1/1 2018 hamnar RUT alltid på 2018 års pott.

Sista dag för ändringar för 2017 års RUT är 31/1 2018.

 

Om du har fått avslag på en RUT-begäran från Skatteverket för en faktura betald under 2017 och vill att vi söker om fakturan på ett annat personnummer, så måste den nya begäran vara inne hos Skatteverket 31/1 2018. Eftersom vi har en viss handläggningstid hos oss så måste alla begäran om ändringar meddelas Rent 08 AB senast 20/1 2018. För begäran om ändringar som skickas till oss efter 20/1 lämnar vi ingen garanti för att Skatteverket får begäran innan 31/1.

 

Vi rekommenderar alla våra kunder att logga på Skatteverket.se med E-legitimation. Där går det enkelt att se hur stor del av RUT-potten som är utnyttjad.

Kontakta gärna ekonomiavdelningen på ekonomi@rent08.se om du har frågor om RUT.

 

 

 

 

Sommarschema för städning 2017

♦ 2017-05-11

Eftersom många av våra städerskor tar semester under sommaren kommer vi att ha sommarstängt vecka 27-32 (3 juli – 13 augusti). Vi kommer att ha ett begränsat antal städerskor kvar under sommaruppehållet. Vill du boka städning, hör av dig till oss så snart som möjligt. De kvarvarande städerskornas tider bokas enligt först till kvarn. Du behöver ej avboka städning om Ditt sommaruppehåll är samma som vårt.

All städning t.o.m 2 juli (v26) och fr.o.m 14 augusti (v33) kommer att ske enligt schema. Önskar Du avboka några städningar, skicka e-post till bokning@rent08.se. Avboka i god tid för att underlätta sommarplanering, gärna minst 1 månad innan.

 

OBS! All städning fortsätter jämna respektive ojämna veckor enligt schema.

 

 

 

Juluppehåll v52 och v1

♦ 2016-11-30

Eftersom många av våra kunder och personal är lediga under jul, kommer alla städningar att utgå v52 och v1. Sista städning enligt ordinarie schema är den 23 december 2016 och första 9 januari 2017. Observera att Ni behåller städning jämt/ojämnt veckonummer även efter uppehållet! Vi kommer dock såsom tidigare år ha möjlighet att erbjuda ett fåtal tider som kan bokas efter förfrågan och i mån av plats. Önskar Ni boka städning under juluppehållet, kontakta vår bokningsansvarig Madara på bokning@rent08.se snarast, då först till kvarn gäller för de tider som finns lediga.

 

 

Viktigt om RUT kring årsskiftet för dig som är kund hos oss

♦ 2016-11-28

Gällande betalning av fakturor kring årsskiftet så hamnar RUT-avdraget alltid på det året som fakturan betalas. Oavsett vilket år som tjänsten utfördes. Detta enligt Skatteverkets regler. Om betalningen för en faktura kommer in till oss innan 31/12 2016 hamnar den fakturan alltid på RUT för 2016. Om betalningen kommer till oss efter 1/1 2017 hamnar RUT alltid på 2017 års pott.

 

Sista dag för ändringar för 2016 års RUT är 31/1 2017.

 

Om du har fått avslag på en RUT-begäran från Skatteverket för en faktura betald under 2016 och vill att vi söker om fakturan på ett annat personnummer, så måste den nya begäran vara inne hos Skatteverket 31/1 2017. Eftersom vi har en viss handläggningstid hos oss så måste alla begäran om ändringar meddelas Rent 08 AB senast 20/1 2017. För begäran om ändringar som skickas till oss efter 20/1 lämnar vi ingen garanti för att Skatteverket får begäran innan 31/1.

 

Vi rekommenderar alla våra kunder att logga på Skatteverket.se med E-legitimation. Där går det enkelt att se hur stor del av RUT-potten som är utnyttjad.

 

 

 

Sommaruppehåll

♦ 2016-05-10

Nu är det snart sommar och dags för sommarplanering av din städning. På grund av att många av våra städerskor tar semester under sommaren, kommer vi att ha sommarstängt vecka 28-32 (11 juli – 14 augusti). Vi kommer att ha ett begränsat antal städerskor kvar, men då krävs det att du bokar in städning i vårt sommarschema så snart som möjligt. Först till kvarn!

 

Du behöver inte avboka städning om ditt sommaruppehåll är samma som vårt. All städning t.o.m 10 juli (v27) och fr.o.m 15 augusti (v33) kommer att ske enligt schema. Önskar du avboka några städningar, mejla till bokning@rent08.se. Avboka i god tid för att underlätta sommarplanering, minst 2 veckor innan!

 

I maj kommer din städerska att dela ut information om när hon har semester. All avbokning ska ske via kundtjänst. Avbokning via städerska är ej giltig.

 

Hoppas att du får en fin sommar! Tack för att vi får hålla rent hos dig!

 

 

Nya regler för RUT-avdrag får väldigt liten påverkan

♦ 2015-09-30

Som många av våra kunder säkert känner till så har regeringen beslutat om att sänka det maximala avdraget per person från 50000 kr till 25000 kr per år. Vi har förståelse för att många befintliga och blivande kunder funderar på vad de nya reglerna kommer att innebära för dem.

 

En normalkund hos oss som köper 4 timmars städning varannan vecka med ett timpris på 320 kr innan RUT, betalar 2560 kr per månad innan RUT-avdrag. Det innebär ett RUT-avdrag på 1280 kr per månad likställt med ca 15360 kr per år. Fortfarande med stor marginal under den maximala gränsen för RUT-avdrag. Köper man mer städning och hamnar över gränsen på 25000 kr per person så finns fortfarande möjligheten att dela avdraget med make/maka/sambo etc. Och på så sätt kunna utnyttja ett större avdrag.

 

Vi rekommenderar att våra kunder regelbundet går in på skatteverket.se och loggar på med e-legitimation. Där kan man se hur stor skattereduktion man har utnyttjat under året och från vilka leverantörer.

 

Tveka inte att kontakta vår ekonomiavdelning eller kundtjänst om du behöver mer information om RUT-avdraget.

 

 

 

Röda dagar

Vi har stängt alla helgdagar och röda dagar under året men arbetar som vanligt alla klämdagar samt dagar före röda dagar. Infaller din städning under en röd dag finns det oftast möjlighet att boka om tiden.

 

 

Uppehåll under jul och nyår

♦ 2014-11-10

Kring jul och nyår har vi uppehåll under vecka 52 och vecka 1 (även 2015-01-06), dvs alla ordinarie städtillfällen utgår under denna period. Vi har möjlighet att erbjuda städning efter förfrågan till ett fåtal kunder under denna period i mån av plats. Kontakta oss på info@rent08.se med ert önskemål.

 

Tänk på att ni behåller städning jämt/ojämnt veckonummer även efter uppehållet.

 

 

EY Entrepreneur of the year 2014

♦ 2014-11-01

Team Rent 08 håller tummarna för vår VD Elina Sjöberg, som är en av de 60 som gått vidare till uttagningen av EY Entrepreneur Of The Year – en av världens främsta utmärkelser för entreprenörer. Utmärkelsen delas ut årligen på regional, nationell och internationell nivå med syftet att uppmärksamma entreprenörer som spelar en viktig roll för Sveriges tillväxt och välfärd, samt inspirera framtidens entreprenörer. Hela 870 nomineringar hade inkommit! Läs mer »»

 

25

paged
Loading posts...
link_magnifier
#26ade4
off
fadeInUp
loading
#26ade4
off